Hyppää sisältöön
Etsi:
Liity verkostoomme
Haku
FI
EN
Tietoa hankkeesta
Tutkimusalueet
Älykkäämpi vesivarantojen hallinta kestävälle maataloudelle
Rakentamassa vedenkäytöltään kestäviä ruokajärjestelmiä
Yhteiskunnalliset dynamiikat vesi- ja ruokajärjestelmässä
Globaalit haasteet veden ja ruoan tulevaisuuden muovaajina
Julkaisut
Ajankohtaista
Tapahtumat
Uutiset
Blogi
Podcastit
Asiantuntijat
Liity verkostoomme
Haku
FI
EN
Etusivu
/
Julkaisut
/
Sandström et al. (2022): Arvioita siitä, kuinka paljon ruoan tarjontaa ja saatavuutta globaalisti voitaisiin lisätä, jos enemmän sivutuotteita käytettäisiin eläinten rehuna.
Sandström et al. (2022): Arvioita siitä, kuinka paljon ruoan tarjontaa ja saatavuutta globaalisti voitaisiin lisätä, jos enemmän sivutuotteita käytettäisiin eläinten rehuna.