Hyppää sisältöön
Etsi:
Liity verkostoomme
Haku
FI
EN
Tietoa hankkeesta
Tutkimusalueet
Älykkäämpi vesivarantojen hallinta kestävälle maataloudelle
Rakentamassa vedenkäytöltään kestäviä ruokajärjestelmiä
Yhteiskunnalliset dynamiikat vesi- ja ruokajärjestelmässä
Globaalit haasteet veden ja ruoan tulevaisuuden muovaajina
Julkaisut
Ajankohtaista
Tapahtumat
Uutiset
Blogi
Podcastit
Asiantuntijat
Liity verkostoomme
Haku
FI
EN
Etusivu
/
Julkaisut
/
Irz et al. (2024) osoittavat, kuinka kulttuurisesti hyväksyttävät ruokavalion muutokset voivat vähentää hiilijalanjälkeä samalla kun parannetaan ruokavalion ravitsemuksellista laatua Suomessa.
Irz et al. (2024) osoittavat, kuinka kulttuurisesti hyväksyttävät ruokavalion muutokset voivat vähentää hiilijalanjälkeä samalla kun parannetaan ruokavalion ravitsemuksellista laatua Suomessa.
reducing-the-carbon-footprint-of-diets-across-socio-demographic-groups-in-finland-a-mathematical-optimisation-study
Lataa